"Heerlijk de stap gemaakt om met Jacqueline de Cursus Mindful Walk te gaan volgen, er open in gegaan en gelijk bij de eerste les al het gevoel hebben dit zorgt voor je innerlijke zelf en brengt de rust die ik zoek. Iedere week was het weer een feest en ook de uitdagingen om met mezelf aan het werk te gaan vertrouwen - loslaten en vooral jezelf zijn dat is wat ik eruit heb gehaald. Jammer dat het na 5 lessen voorbij is, fijn dat ik er verder mee kan. Jacqueline , je bent een topper, je straalt rust uit, weet het goed over te brengen en geeft hele mooie feedback waar je wat aan hebt. Dank je wel ! "    A.

 

"Heerlijke wandelingen, ik begon met het idee van coaching, dat ik zou moeten delen wat bij mij speelt. Kwam tot de realisatie dat dat niet helemaal de insteek was. Vond de oefeningen een grote bijdrage bij bewustwording ; waar sta ik nu, wat zou ik fijn vinden, wat houdt dat in voor mij?! Wil ik op mijn uitgesleten paadjes blijven of durf ik met een blinddoek te lopen en te dat iets of iemand me wel opvangt. Bedankt voor dit inzicht! "   C.

 

"Ik vond het een leerzame cursus, vooral op het gebied van bewustwording van jezelf en de omgeving. Bedankt "      M.

 

"Het was : leerzaam, ontspannend, bewustwording van jezelf en je omgeving. Uitdagend; dingen anders doen dan je dat normaal zou doen. Bedankt voor je rustige begeleiding, het was een fijne reis samen!"  C.

 

"Bewuster ademen,  Tempo zelf bepalen, meer me-time, leren luisteren naar je eigen lichaam en omgeving. Ervaren dat de neusademhaling beter bevalt. Niets moet, alles is goed. Prettige coach. Dank je wel voor de fijne lessen! met name prettig om naar jouw rustige stem te luisteren."  S.

 

"Bedankt voor de leerzame cursus. Het heeft me verschillende inzichten gegeven; neusademhaling; geeft meer rust. Iedereen "mankeert" wel iets. Omdenken. Je bent goed zoals je bent!   Heel veel succes verder en ik blijf je volgen op FB. " L.

 

"Lieve Jacqueline, wandelen met jou was een fijne start van de dag. Je staat open en geeft vertrouwen zonder oordeel. Bewustwording is te leren, zelfs bij mij!  Loslaten is ook te leren, al vind ik dat nog steeds lastig. Neusademhaling geeft mij rust, meer rustmomenten wil ik inbouwen. "   A.