Mindful Walk Cursus. ( groep en individueel)

 

Als gecertificeerd Mindful Walk instructeur wil ik je helpen door op een laagdrempelige manier, zonder prestatiedruk, te gaan wandelen. Zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt, aan je conditie werkt en lekker in je vel komt te zitten. Een moment voor jezelf.

Tijdens de cursus ga je samen met mij in groepsverband of individueel,         5 x 1,5 uur wandelen in de natuur.

Je leert te luisteren naar je eigen lichaam. Middels Mindfulness technieken ga je je aandacht richten naar wat je op dat moment doet. (in het “Hier en Nu” zijn) Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Met de juiste ademhaling (neusademhaling) haal je het maximale rendement uit je ademhaling. Hoe langzamer en hoe minder vaak je ademt, hoe meer zuurstof je opneemt. Je hartslag zal dan ook lager zijn. Het ademen via de neus is minder vermoeiend en gezonder dan ademhalen via de mond. 

 

Door de ademhaling-, mindfulness technieken tijdens de wandeling, leer je te genieten van de omgeving en te ontspannen. Deze technieken kun je ook in je dagelijkse leven toepassen, waardoor je makkelijker met stressvolle situaties kunt omgaan.

 

Mindful Walk cursus:

* In groepsverband (max 6 pers) ga je 5 x 1,5 uur wandelen in het bos.

* Het is geschikt voor iedereen.

* Het levert je bewustwording, energie en plezier op.

* Je bent minder in je hoofd, maar meer vanuit je hart bezig.

* Je conditie verbeterd, het werkt positief op je algehele gezondheid, je zit lekker in je vel.

 

Kosten voor deze cursus zijn €129,= incl. BTW

 

Voor meer informatie of aanmelden:

Stuur een WhatsApp / bel naar 06-44500808

Of mail naar info@wandel-focus.nl