Home » Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Jacqueline Kummeling.

Ik woon samen met Marco en ben moeder van 2 dochters.

Als coördinerend begeleidster werk ik bij St. Zozijn.

Een paar jaar geleden liep ik vast omdat ik zo nodig “alle ballen in de lucht moest houden”, gevolg een burn-out, ziek thuis. In de periode die daarop volgde heb ik mezelf onder de loep genomen; Wat wil ik, wat voel ik, wat wil ik anders en hoe doe ik dat dan. Rust, coaching, wandelen en Mindfulness hebben mij daarbij geholpen. Het gevolg is dat ik weer lekker in mijn vel zit. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen positief in beweging zetten. Door deze ervaring heb ik er mijn passie van gemaakt om dit alles te gaan delen en  mensen positief letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten, ze te laten ontdekken wat wandelen voor een effect kan hebben op je vitaliteit. Ademhaling- en Mindfulness technieken worden hierbij toegepast.

Ik ben bij Mindful Run de opleiding tot wandelcoach gaan volgen, later heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding Mindful Run /Walk instructeur.

Na inschrijving bij de Kamer Van Koophandel ben ik op 24 juli 2019 mijn bedrijf Wandel-Focus gestart. Hier biedt ik individuele (wandel) coaching trajecten, Mindful Walk cursussen en een Mindful Walk clinic aan.