Wie ben ik

Ik ben Jacqueline Kummeling.

Ik woon in Nieuw-Dijk samen met Marco, ben moeder van 2 dochters en heb een hond.

Een paar jaar geleden liep ik vast omdat ik zo nodig “alle ballen in de lucht moest houden”, gevolg een burn-out, ziek thuis. In de periode die daarop volgde heb ik mezelf onder de loep genomen; Wat wil ik, wat voel ik, wat wil ik anders en hoe doe ik dat dan. Rust, coaching, wandelen en Mindfulness hebben mij daarbij geholpen. Het gevolg is dat ik weer lekker in mijn vel zit.  Door deze ervaring heb ik er mijn passie en missie van gemaakt om dit alles met jou te gaan delen en je letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, je laten ontdekken wat wandelen voor een effect kan hebben op je vitaliteit. Ademhaling- en Mindfulness technieken worden hierbij toegepast. Het resultaat is dat je weer lekker in je vel komt te zitten, je kunt bewustere keuzes maken in stressvolle situaties. Je ervaart minder stress en krijgt meer energie.

Mijn doel is mensen laagdrempelig in beweging brengen, voor een vitale leefstijl.

Ik ben bij Mindful Run Nederland de opleiding tot wandelcoach gaan volgen en de opleiding tot Mindful Run /Walk instructeur. Een opleiding tot Burn-out coach. Tevens ben ik assistent wandel-trainer (KNWb)

Na inschrijving bij de Kamer Van Koophandel ben ik op 24 juli 2019 mijn bedrijf Wandel-Focus gestart.

Hier biedt ik individuele (wandel) coaching trajecten, Mindful Walk cursussen, Mindful Walk clinic , ME-TIME wandelingen, Beweegactiviteiten voor senioren ( beweegtuin Dames , rollator wandeln en ind. wandeltrainingen.) en Thema wandelingen aan.